Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
28.04.2025
13.02.2020
Ravitsemispalveluiden keskimääräinen ruokahävikki on uuden tutkimuksen mukaan noin 16 prosenttia. Pienin hävikkiprosentti on à la carte -ravintoloilla, suurin sairaaloilla ja päiväkodeilla.
Ravitsemispalveluiden keskimääräinen ruokahävikki on uuden tutkimuksen mukaan noin 16 prosenttia. Pienin hävikkiprosentti on à la carte -ravintoloilla, suurin...
20.12.2019
Matkailu- ja ravintola-alan eurooppajärjestön Hotrecin vuosikokouksessa arvioitiin, että ilmastonmuutos ja digitalisaatio vaikuttavat lähes kaikkeen uuden EU-parlamentin politiikkaan.
Matkailu- ja ravintola-alan eurooppajärjestön Hotrecin vuosikokouksessa arvioitiin, että ilmastonmuutos ja digitalisaatio vaikuttavat lähes kaikkeen uuden...
Matkailu- ja ravintola-alan yhteisen vetovoimahankkeen tavoitteena on tuottaa ravintolaelämys 20 000 kasiluokkalaiselle ja houkutella nuoria opiskelemaan ja töihin.
Matkailu- ja ravintola-alan yhteisen vetovoimahankkeen tavoitteena on tuottaa ravintolaelämys 20 000 kasiluokkalaiselle ja houkutella nuoria opiskelemaan ja...
10.12.2019
TE-toimisto voi myöntää taloudellista tukea työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin.
18.11.2019
Kun vuokratyötä käytetään yli 10 työpäivää samasta yrityksestä, tilaajan kuuluu hankkia selvityksiä yrityksen velvoitteiden hoidosta.