MIKÄ ON VITRIINI?


 

MIKÄ ON VITRIINI?


 


Tietoa Vitriinistä
 

Vitriini on Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n ammatti- ja järjestölehti, jota julkaisee ja kustantaa Restamark Oy. Vitriini-lehti on suunnattu ennen kaikkea matkailu- ja ravintola-alan yrittäjille ja liikkeenjohdolle. Vitriini kertoo toimialan yrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä - historiasta, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta.

Vitriini kertoo sivuillaan kiinnostavista MaRan jäsenyrityksistä sekä ajankohtaisista matkailu- ja ravintola-alaa koskettavista asioista ja lakimuutoksista. MaRan jäsenyritykset saavat Vitriinistä hyödyllistä tietoa myös työsuhteisiin liittyvistä asioista ja muutoksista.

Vitriinin artikkeleissa käsitellään toimialaa laajasti. Lehden sisältö koskettaa hotelleja, kylpylöitä, viikko-osakeyrityksiä, leirintäalueita, kongressi- ja tapahtumatoimialan yrityksiä, ravintoloita, catering-yrityksiä, eines- ja valmistuskeittiöitä, kahviloita, pubeja, yökerhoja, liikenneasemia, huvi-, teema- ja elämyspuistoja, keilahalleja, festivaaleja ja konserttitapahtumia, ohjelmapalveluyrityksiä, luontomatkailuyrityksiä, hiihtokeskuksia sekä matkailun markkinointi- ja välityspalveluja tarjoavia yrityksiä. 

Painettu Vitriini-lehti ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Lehden painosmäärä on 10 500 kpl. Vitriini on painosmäärällään Suomen suurin matkailu- ja ravintola-alan ammattilehti.

Vuodesta 1928 ilmestynyt Vitriini on Aikakausmedian jäsen. ISSN 0357-749X

Vitriinin verkkolehden julkaiseminen aloitettiin vuonna 2019. 


Vitriinin mediakortti
 

Tietoa mainostajalle
 

Tilaa Vitriini