Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
01.03.2024
29.01.2024
15.10.2023
13.02.2023
21.10.2021
Matkailu- ja ravintola-alan koronakriisin hiljalleen hellittäessä työvoiman saatavuuden ongelmat pahenevat entisestään. Epidemian aikana ammattitaitoista työvoimaa on siirtynyt muille aloille, ja alan koulutuksen vetovoima on laskenut nuorten silmissä....
Matkailu- ja ravintola-alan koronakriisin hiljalleen hellittäessä työvoiman saatavuuden ongelmat pahenevat entisestään. Epidemian aikana ammattitaitoista...
17.09.2021
Väkivalta- ja uhkatilanteet ovat sekä työ- että asiakasturvallisuusriski. Yrityksen on otettava riskit huomioon toiminnan suunnittelussa.
03.09.2021
Elintarvikkeiden hiilijalanjälkimerkinnät yleistyvät, mutta eri perustein laskettuja tietoja voi olla vaikea vertailla. Jotta ravintolat pystyisivät kehittämään omaa laskentaansa, ne tarvitsevat lisää vertailukelpoista tietoa koko ruokaketjusta. Kaksi uutta...
Elintarvikkeiden hiilijalanjälkimerkinnät yleistyvät, mutta eri perustein laskettuja tietoja voi olla vaikea vertailla. Jotta ravintolat pystyisivät...
08.06.2021
YZ-sukupolvien nuoret ovat luotettavia mutta vaativia työntekijöitä, jotka etsivät työssään merkityksellisyyden, yhteisöllisyyden ja reiluuden kokemusta. Esimiehen on hyvä pysähtyä pohtimaan, kuinka hyvin oma johtamistyyli vastaa ajan vaatimuksia.
YZ-sukupolvien nuoret ovat luotettavia mutta vaativia työntekijöitä, jotka etsivät työssään merkityksellisyyden, yhteisöllisyyden ja reiluuden kokemusta....
28.04.2021
Hotellit ovat tarjonneet korona-aikana staycationia, etätyötiloja, hybriditapahtumia sekä illallisia oman huoneen rauhassa. Vaikka niistä ei ole ollut bisneksen pelastajaksi, moni tuote jää valikoimaan myös tulevaisuudessa.
Hotellit ovat tarjonneet korona-aikana staycationia, etätyötiloja, hybriditapahtumia sekä illallisia oman huoneen rauhassa. Vaikka niistä ei ole ollut...