Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
29.06.2022
16.06.2022
11.05.2022
07.03.2022
29.10.2020
Koronavirusepidemia on innostanut matkailu- ja ravintola-alan toimijat kokeilemaan erilaisia teknologiaratkaisuja palveluiden tuottamiseen ja tarjoamiseen.
24.09.2020
Moni lähiöravintolan työntekijä on joutunut kokemaan työssään uhkaavia tilanteita. Tärkeää väkivallan ehkäisyssä on asiakkaiden valikointi anniskelukunnon ja aiempien kokemusten perusteella. Taitava asiakaspalvelija rauhoittaa tilannetta jutustelemalla ja...
Moni lähiöravintolan työntekijä on joutunut kokemaan työssään uhkaavia tilanteita. Tärkeää väkivallan ehkäisyssä on asiakkaiden valikointi anniskelukunnon ja...
09.09.2020
Kiinnostavat työtehtävät ja hyvä työilmapiiri kuvaavat koululaisten mielestä matkailu- ja ravintola-alaa.
04.09.2020
Johtaminen on samanlaista kanavasta riippumatta, mutta etäjohtamisella on lisäksi omia erityisvaatimuksia. Seuraavaan on kerätty joitakin oppeja kuluneen kevään ajalta.
Johtaminen on samanlaista kanavasta riippumatta, mutta etäjohtamisella on lisäksi omia erityisvaatimuksia. Seuraavaan on kerätty joitakin oppeja kuluneen...
17.06.2020
Core-projektissa kartoitettiin neljän maan keittiömestareiden näkemyksiä tulevaisuuden ruoanlaittotekniikoista, ympäristöasioista, työurista, teknologiasta ja somesta. Lisäksi pyrittiin saamaan esille uusia teemoja.
Core-projektissa kartoitettiin neljän maan keittiömestareiden näkemyksiä tulevaisuuden ruoanlaittotekniikoista, ympäristöasioista, työurista, teknologiasta ja...