Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
10.02.2025
09.12.2024
29.11.2024
14.10.2024
12.12.2022
Erinomainen työntekijäkokemus on yksi keskeisimmistä tavoitteista Timo "Lintsi" Linnamäen ravintoloissa. Hän haluaa kannustaa koko alaa parantamaan työnantajamielikuvaa nostamalla ihmiset aidosti keskiöön ja muuttamalla vanhoja käytäntöjä liiketoiminnan...
Erinomainen työntekijäkokemus on yksi keskeisimmistä tavoitteista Timo "Lintsi" Linnamäen ravintoloissa. Hän haluaa kannustaa koko alaa parantamaan...
26.10.2022
Energia ja sen hinta puhuttavat tällä hetkellä myös ammattikeittiöissä. Kuinka säästää kallista energiaa? Mitä tehdä toisin, jotta energiankulutus vähenisi?
30.09.2022
Perinteisen tukun käsite murentuu, kun Kespro ravistelee markkinaa uudella Kespro Palvelut -liiketoimintalähdöllään. Ravintolat ovat yhä kiinnostuneempia palveluiden hyödyntämisestä.
Perinteisen tukun käsite murentuu, kun Kespro ravistelee markkinaa uudella Kespro Palvelut -liiketoimintalähdöllään. Ravintolat ovat yhä kiinnostuneempia...
Metsien merkitys hiilinieluina on useimmille suomalaisille tuttu juttu, mutta maaperän kyky sitoa hiiltä on vielä tuntemattomampi aihe.
06.07.2022
Esihenkilön ei tarvitse olla kaikkien asioiden asiantuntija, vaan hänen tulee rakentaa työyhteisössä yhteistä vastuunkantoa.