Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
04.03.2024
07.12.2023
05.12.2023
17.12.2020
Kuluttajat arvostavat yhä enemmän ruoan turvallisuutta ja tietoa raaka-aineiden alkuperästä ravintolapalveluja ostaessaan. Kestävästi tuotetun suomalaisen lihan käyttäminen on kilpailuetu, jonka avulla voi lisätä asiakkaiden luottamusta palveluita kohtaan.
Kuluttajat arvostavat yhä enemmän ruoan turvallisuutta ja tietoa raaka-aineiden alkuperästä ravintolapalveluja ostaessaan. Kestävästi tuotetun suomalaisen...
Alaa koskevat rajoitukset ja asiakaskäyttäytymisen muutokset ovat vaikuttaneet kaikkiin foodservice-alan toimijoihin ravintoloista tukkuihin ja alkutuotantoon saakka. Kesprossa valmistaudutaan tilanteesta huolimatta yhteen sen historian suurimmista...
Alaa koskevat rajoitukset ja asiakaskäyttäytymisen muutokset ovat vaikuttaneet kaikkiin foodservice-alan toimijoihin ravintoloista tukkuihin ja alkutuotantoon...
Ravintola-alalla kaivataan näinä aikoina valopilkkuja. Yksi niistä on ammattilaisille tarkoitettu Burger Battle, jossa kilpaillaan parhaan premium-hampurilaisen tekijän tittelistä.
Ravintola-alalla kaivataan näinä aikoina valopilkkuja. Yksi niistä on ammattilaisille tarkoitettu Burger Battle, jossa kilpaillaan parhaan...
16.12.2020
Helsinkiläinen Valo Hotel & Work yhdistää majoitus- ja toimistotilat. Modeo oli mukana kalustamassa uuden sukupolven monitoimitiloja.
26.10.2020
Moni matkailu- ja ravintola-alan yritys on joutunut koronakriisin seurauksena turvautumaan lomautuksiin ja irtisanomisiin. Viestinnällä on niiden onnistuneessa läpiviennissä tärkeä rooli.
Moni matkailu- ja ravintola-alan yritys on joutunut koronakriisin seurauksena turvautumaan lomautuksiin ja irtisanomisiin. Viestinnällä on niiden onnistuneessa...