Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
29.04.2025
20.03.2025
10.02.2025
18.05.2022
Nuorille ruoan ammattilaisille suunnatussa koulutuksessa opitaan muun muassa henkilöbrändäystä ja konseptointia sekä toteutetaan joukkueina takeoverit Finnjäveliin, Kaskikseen ja Wellamoon. Hakuaika jatkuu toukokuun loppuun saakka.
Nuorille ruoan ammattilaisille suunnatussa koulutuksessa opitaan muun muassa henkilöbrändäystä ja konseptointia sekä toteutetaan joukkueina takeoverit...
13.04.2022
Valio tähtää maidontuotannon arvoketjun hiilijalanjäljen nollaamiseen vuoteen 2035 mennessä. Tilakohtaisen hiilitaseen seurannassa on käytössä oma Suomen olosuhteisiin kehitetty, sertifioitu ympäristölaskuri. Vuonna 2021 jo noin neljännes Valion maitotiloista...
Valio tähtää maidontuotannon arvoketjun hiilijalanjäljen nollaamiseen vuoteen 2035 mennessä. Tilakohtaisen hiilitaseen seurannassa on käytössä oma Suomen...
04.04.2022
Vaikka pandemia on vaikuttanut negatiivisesti monien palveluiden käyttöön, ketterimmät toimijat ovat kääntäneet tilanteen edukseen.
03.01.2022
Yrityksen tärkeimmän resurssin, henkilöstön, merkitys ei aina nouse riittävän huomion kohteeksi strategisessa johtamisessa. Palkitsemisen ratkaisut korostuvat etenkin avainhenkilöitä sitoutettaessa.
Yrityksen tärkeimmän resurssin, henkilöstön, merkitys ei aina nouse riittävän huomion kohteeksi strategisessa johtamisessa. Palkitsemisen ratkaisut korostuvat...
08.11.2021
Vuoden alussa pääkaupunkiseudulla aloitettu Ravintolatukku-palvelu tarjoaa nopeat ja luotettavat toimitukset ravintolan arjen sujuvoittamiseksi. Syksyllä palvelu tuli saataville myös Kespron Lahden, Turun ja Tampereen asiakkaille.
Vuoden alussa pääkaupunkiseudulla aloitettu Ravintolatukku-palvelu tarjoaa nopeat ja luotettavat toimitukset ravintolan arjen sujuvoittamiseksi. Syksyllä...