Ravintolaterassi kesäkuntoon Modeon kalustevalikoimalla

Ravintolaterassi kesäkuntoon Modeon kalustevalikoimalla

  • Teksti: Irkka Honkakumpu
  • Kuvat: Satelliet ja Scrab

Säästä ei koskaan tiedä, mutta laadukkaiden terassikalusteiden avulla yritys varmistaa parhaan mahdollisen terassikesän.

Aiemmin toimitilakalustajana tunnettu Modeo panosti viime vuonna voimakkaasti kahvila-, ravintola- ja hotelliympäristöihin sopiviin brändeihin ja kalusteisiin.

Monipuolinen kalustevalikoima on herättänyt horeca-alan mielenkiinnon, ja nyt on Modeon myyntijohtajan Mika Järvisen mukaan tullut aika valloittaa myös Suomen terassit.

Tyyliin ja laatuun kannattaa panostaa myös terassikalusteissa, ulottuuhan ravintolan imago myös terassille.

– Ravintoloissa terassikalusteet joutuvat kestämään jatkuvaa kulutusta ja vaihtuvia sääolosuhteita. Haluamme vastata tähän tarjoamalla valikoiman kestäviä terassikalusteita, jotka ovat kannattava ja pitkäaikainen sijoitus ravintoloille, Järvinen sanoo.

Scabin värikkäät ja kekseliäät terassikalusteet valmistetaan Italiassa.

Modeon vahvuuksia ovat asiakkaan tarpeet huomioiva asiakaspalvelu, laadukas tuotevalikoima, kilpailukykyiset hinnat sekä kattava varastotuotevalikoima ja oma, nopea logistiikka. Keväällä yritys laajentaa varastovalikoiman kattamaan myös terassikalusteet.

– Haluamme palvella horeca-alan toimijoita entistä paremmin. Terassikalusteiden lisääminen osaksi nopean toimituksen varastovalikoimaa on tärkeä askel kohti tavoitettamme. Näin voimme toimittaa niin muutamien kalusteiden pöytäryhmät kuin koko terassin kattavat tuoli- ja pöytäkokonaisuudetkin jopa muutamassa arkipäivässä, Järvinen kertoo.

Terassikalusteet tulevat Modeon varastovalikoimaan huhtikuussa. Mallisto koostuu muun muassa pitkän linjan horeca-kalustajan Satellietin tuotteista sekä Italiassa valmistetuista laadukkaista Scab-tuotemerkin terassikalusteista.

Kalusteet voi ostaa kätevästi joko suoraan verkosta modeo.fi tai Modeon myynnistä: puh. 0207 920 270 tai myynti@modeo.fi.

 

Modeo on MaRan yhteistyökumppani.