Hyvä johtaminen on vetovoimatyötä parhaimmillaan

Kolme johtajaa kertoo hyvistä esimieskäytännöistä omissa organisaatioissaan ja oman toimialansa näkökulmasta.

Muutosta johdetaan keskittymällä ihmisiin

Työelämän murroksen myötä uudistuminen ja toiminnan kehittäminen ovat väistämättä lähes jokaisen yrityksen tulevaisuutta.

Vältä laiminlyöntimaksu vuokratessasi työntekijöitä

Kun vuokratyötä käytetään yli 10 työpäivää samasta yrityksestä, tilaajan kuuluu hankkia selvityksiä yrityksen velvoitteiden hoidosta.

Liity MaRaan!

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.

Liity tästä
Ilmoitus

Lue uusin Vitriinin näköislehti!

 Kirjaudu jäsentunnuksilla

Siirry tästä

Oivan yleisarvosana koetaan epäoikeudenmukaiseksi

Oiva-järjestelmä on parantanut jonkin verran elintarvikevalvonnan yhtenäisyyttä. Yritykset kokevat valvonnassa myös epäoikeudenmukaisuutta.

Kulttuuriteko Kuusankoskella

Historiallisesti arvokas mutta huonokuntoinen kaupparakennus sai uuden elämän paikallisen panimo- ja kahvilayrittäjän ansiosta.

Kuinka suuri on matkailu- ja ravitsemisalan verojalanjälki?

Majoitus- ja ravitsemisala osallistuu hyvinvointiyhteiskunnan palvelujen ja sosiaaliturvan rahoitukseen maksamalla veroja tai veronluonteisia maksuja arviolta vähintään 2,6 miljardia euroa.

Asiakas määrittelee, milloin töitä on tarjolla

Ilmoitus

Moderni tukkukauppa on vastuullista

Historiasta eväitä liiketoimintaan

Hotelli- ja ravintolamuseo tarjoaa monipuolisia palveluita, joita majoitus- ja ravitsemisalan yritykset voisivat entistä useammin hyödyntää.

Lähiruokaa helposti ravintoloihin

Perho Liiketalousopiston kestävän gastronomian hankkeilla edistetään lähiruoan käyttöä ja lisätään sen arvostusta.